İrtibat : 0216 347 97 72
26 Kasım 2013 Salı

Palyaço Kiralama

PALYAÇO PALYAÇO animasyon grubu olarak ; Marmara bölgesinde ki tüm illerde faaliyet göstermekteyiz. Animasyon hizmetlerinde geniş bir sektör yelpazesine sahip olan bu branşta ; Animatör, kostüm karakterler ve palyaçolarımız eğlenceli bir işle meşgul olmalarına rağmen işlerini ciddiyetle uygulamktadırlar.

Eğitimlerini tiyatro, kişisel gelişim ve super vizorlerden alan animatorlerimiz Doğum Günlerinde, Okul Gösterilerinde, Açılış Organizasyonlarında , 23 nisan , 19 mayıs, 30 ağust 29 ekim Yılbaşı Eğlenceleri , Sünnet Düğün Organizasyonları , Piknik Organizasyonlarında , Hediye Servisleri, Özel Gün ve Kutlamalrınızda profosyonel bir şekilde hizmet vermektedirler.

Bu alanda geniş ve tecrubeli bir kadroya sahip olan PALYAÇO PALYAÇO animasyon grubu İstanbul ve bir çok ilde göstermiş oldukları başarılı performansları ile göz doldurmaktadırlar.en güzel en eğlenceli ve özel anlarınızda miniklerimiz içinde yer açmak için sizlerle birlikte daha iyiye ulaşabilmenin gayreti içerindeyiz.

Palyaço Animasyon Show Hizmet Alanları

BAYAN ANİMATÖRLER …………………………. BAY ANİMATÖRLER

Açılış için palyaço, Broşür dağıtımı için Animatör, Kostüm Karekterli Eğlence Grupları, Hediye Servisi için Palyaço, Yılbaşında Palyaço, Sünnet Düğünüme nereden Palyaço Kiralayabilirim, İnternetten Palyaço nasıl bulurum, Eniyi Palyaço, Baloncu Palyaço, Boyamacı Palyaço nerdn bulurum ARTIK telaş etmenize gerek yok tüm teleşınıza cevap veriyoruz..

YAKAMOZ ORGANİZASYON VE ANİMASYON

İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

 

0 yorum:

Yorum Gönder